Gazeteci Arzu Sarı Fakültemiz Öğrencileriyle Buluştu.

01 Mart 2019

Gazeteci Arzu Sarı Fakültemiz Öğrencileriyle Buluştu. Bolu yerel basınının önde gelen isimlerinden Gazeteci Arzu Sarı İletişim Fakültesi öğrencileriyle buluştu. 1 Mart Cuma günü İletişim Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen programa çok sayıda öğrenci katıldı. İletişim Fakültesi Radyo Televizyon Sinema bölümü öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Gülşah Sarı'nın organize ettiği programda Arzu Sarı, öğrencilere mesleğiyle ilgili bilgiler verdi. Sarı, İstanbul basınında edindiği tecrübelerin yanı sıra Bolu basınından da verdiği örneklerle öğrencilerin dikkatini çekti. Halen Merkez TV'de devam ettiği basın hayatına yönelik çok sayıda deneyiminden söz eden Sarı, öğrencilerin temel prensiplerinin meslek ilkeleri olması gerektiğinin altını çizdi. Konuşmanın sonunda öğrencilerin sorularının ardından İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Selami Özsoy, Arzu Sarı'ya bir teşekkür belgesi takdim etti. Program toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.