Uluslararası Yayın Yapan Öğretim Üyelerimize İzzet Baysal Vakfı’ndan Ödül

09 Mart 2020

İletişim Fakültesi öğretim üyelerimizden Dr. Öğr. Üyesi Gülşah Sarı, Dr. Öğr. Üyesi Rengim Sine Nazlı, Arş. Gör. Dr. Arzu Kalafat Çat, A1 tipi yayın yaparak her sene İzzet Baysal Vakfı tarafından, 5 Mart Merhum İzzet Baysal’ı Anma Programı kapsamında verilen ödülü almaya hak kazandı.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) ve İzzet Baysal Vakfı’nın kurucusu, büyük hayırsever İzzet Baysal, aramızdan ayrılışının 20’nci yıldönümünde, 5 Mart Merhum İzzet Baysal’ı Anma Programı kapsamında ilk olarak “İzzet Baysal’a Saygı Yürüyüşü” yapıldı. İzzet Baysal Felsefesini Anlama ve Yaşatma Topluluğu öncülüğünde öğrenci toplulukları üyeleri, merkez ve ilçelerden gelen öğrenciler, akademik ve idari personeller ile STK üyeleri, İzzet Baysal Kültür Merkezi önünden Anıt Mezar’a kadar yürüdü. Törene, Bolu Valisi Ahmet Ümit, Tugay ve Garnizon Komutan Vekili Piyade Komando Albay Yavuz Çankaya, Belediye Başkanı Tanju Özcan, Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yaman, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Serkan Özalp, İdare Mahkemesi Başkanı Turgut Delal, BAİBÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Samettin Gündüz, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Aydın Him, Genel Sekreter Murat Tok, İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal ve eşi Solmaz Baysal, İzzet Baysal Vakfı Mütevelli Heyeti Üyeleri, akademisyenler ve idari personel, il müdürleri, ilçe belediye başkanları, siyasi parti ve STK temsilcileri, hayırsever iş adamları, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

İzzet Baysal Tıp Fakültesi Morfoloji Binası Konferans Salonu’nda düzenlenen ikinci törende İzzet Baysal Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi ve Genel Sekreteri Mustafa Yaman’ın konuşmasının ardından “Çalışanların Dilinden İZZET BAYSAL” isimli belgesel izlenildi. Belgeselin bitiminde öğretim üyelerimizin de içinde bulunduğu uluslararası yayın yapan akademisyenlere protokol üyeleri tarafından ödülleri takdim edilmesinin ardından program kokteyl ile son buldu.