Fakültemiz Akademisyenlerine Ar-Ge Vakfı'ndan Ödül

07 Mart 2022

Doç. Dr. Rengim Sine Nazlı ve Dr. Öğr. Üyesi Gülşah Sarı'ya Ar-Ge Vakfı'ndan Ödül

Fakültemiz Gazetecilik Bölümü Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Rengim Sine Nazlı, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi AR-GE Vakfı'nın TÜBİTAK kriterleri kapsamında A ve A1 kategorisinde verilen teşvik ödülünü geçen iki yılın ardından 3. defa kazandı. "The New Risign Trend of Social Media: Micro Fame" başlıklı çalışmasıyla ödül kazanan Doç. Dr. Rengim Sine Nazlı ödülünü üniversitemizin kurucusu İzzet Baysal'ın 22. vefat yıl dönümünde düzenlenen törenle İzzet Baysal Vakfı Genel Sekreteri Mustafa Yaman'ın elinden aldı.

Fakültemiz Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü'nden Aksaray Üniversitesi'ne dönem başında geçen öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Gülşah Sarı da fakültemizdeyken yaptığı çalışmayla ödüle layık görüldü ve yerine ödülünü eşi Ramazan Sarı aldı.

Hocalarımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.