Gazeteci Ercan Gürses Fakültemizin Konuğu Oldu!

24 Mart 2022

Türkiye gazetesi Ankara temsilciliğinde başladığı mesleki yaşamını Reuters, DHA ve Kanal D’de sürdüren radyo ve televizyon programcısı Ercan Gürses, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) İletişim Fakültesi öğrencileriyle bir araya geldi. Moderatörlüğünü Dr. Öğr. Üyesi Vacit Ertan Yılmaz’ın yaptığı söyleşide Gürses, mesleki tecrübelerini öğrencilerle paylaştı. En son Kanal D Ankara Temsilciliği görevinde bulunan Ercan Gürses, söyleşinin sonunda öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Ercan Gürses, muhabirlik yapmak isteyen öğrencilere “Öncelikle dürüst ve işini iyi yapan insanlar olmalısınız, bu sizi öne çıkaracak bir ölçüttür” diyerek meslek etiğine vurgu yaptı ve yabancı dil konusuna şimdiden ağırlık vermeleri istedi.

Haber ve Fotoğraflar: Cennet Çakan- Gizem Çelik