< < BATIKAF’ta “İletişim ve Kariyer” paneli yapıldı!

BATIKAF’ta “İletişim ve Kariyer” paneli yapıldı!

28 Mart 2022
Batı Karadeniz Kariyer Fuarı Kapsamında İletişim ve Kariyer konulu panel düzenlendi. 26 Mart 2022 tarihinde İzzet Baysal Kültür Merkezi’nde düzenlenen panele Cumhurbaşkanlığı İletişim Daire Başkanlığı’ndan Mustafa Elbay ve Yusuf Dal ile TGRT Program Yapımcısı ve Habertürk TV yorumcusu Cem Küçük ve Türkiye Gazetesi Yazarı Ömer Faruk Ünal katıldı. Oturum başkanlığını İletişim Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Selami Özsoy’un yaptığı panelde Cumhurbaşkanlığı İletişim Daire Başkanlığı’ndan Mustafa Elbay ve Yusuf Dal, "Kamu Kurumlarında Kariyer" başlıklı sunumu gerçekleştirdi. Panelde konuşan Cem Küçük, öğrencilere sektöre girebilmek için disiplinli bir çalışma temposu edinmeleri ve yabancı dil konusunda kendilerini mutlaka geliştirmeleri gerektiğini vurguladı. Spor medyasında özellikle hakemlik üzerine yaptığı yayınlarla tanınan Türkiye Gazetesi yazarı Ömer Faruk Ünal, öğrencilere kendilerine bir alan belirlemelerini ve bu alanda en iyisi olabilmek için çalışmaları gerektiğini söyledi.