Kalite ve akreditasyon yolundaki BAİBÜ İLEF e yeni ve dinamik komisyonları kuruldu

21 Aralık 2023

Akreditasyon hazırlıkları, Kalite ve İyileştirme çalışmaları kapsamında gözden geçirilen fakülte komisyonlarına ek olarak, akreditasyondan engelli birimi komisyonuna, müfredat geliştirmeden fakülte içi uyum ve uzlaşma komisyonuna kadar ekipler oluşturuldu.

Kalite çizgisini yükseltme yolunda, gelişimini sürdürülebilir stratejilere dayalı sektör odaklı ve öğrenci merkezli rasyonal yaklaşımlarla planlayan fakültemizin dinamik ve heyecanlı mevcut ve yeni ekiplerine, geleceğin teminatı öğrencilerimiz için nice faydalı katkılar sunmasını diliyoruz.

Komisyonlar PDF dosyası olarak aşağıdaki linkten erişebilirsiniz. Komisyonlar aynı zamanda web sitemizin FAKÜLTE sekmesinde bulabileceksiniz.