TV Bolu'da yer alan Haberimiz: BAİBÜ'den Cumhuriyetin 100. yılına özel afiş yarışması

22 Ocak 2024 Pazartesi

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi İletişim Fakültesi Cumhuriyetimizin 100. yıldönümünde “İLELEBET CUMHURİYET, İLELEBET TÜRKİYE YÜZYILLARI" konulu üniversite öğrencileri arasında toplam 15 bin lira ödüllü afiş yarışması düzenlenecek. Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından üniversite öğrencileri arasında toplam 15 bin lira ödüllü afiş yarışması düzenleneceği duyuruldu. Yapılan duyuruda yarışmanın detayları paylaşıldı.DERECEYE GİRENLERE PARA ÖDÜLÜBAİBÜ tarafından düzenlenecek olan yarışmada dereceye giren öğrencilere para ödülü verilecek. Birincilik ödülü 5.000 lira, ikincilik ödülü 3.000 lira, üçüncülük ödülü 2.000 lira, Mansiyon 5 Adet, her biri 1000 lira olarak belirlendi. “İLELEBET CUMHURİYET, İLELEBET TÜRKİYE YÜZYILLARI" konulu afiş yarışmasının sponsoru Beypiliç olacak.

YARIŞMA SON BAŞVURU TARİHİ: 15 Ekim 2023 / Saat 23:59 bilgi için http://ilef.ibu.edu.tr