CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINA ÖZEL “EĞİTİM” TEMALI KISA FİLM YARIŞMASINA HAZIRLIK

23 Ocak 2024 Salı

İletişim Fakültemiz Yeniçağa Yaşar Çelik Çok Programlı Anadolu Lisesine danışmanlık desteğinde bulundu. Milli Eğitim Bakanlığı'nın Düzenlediği 100. Yıla Özel "Eğitim" Temalı Kısa Film Yarışmasında Bolu'yu Temsil Edecek Olan Kısa Film Çalışması Yeniçağa Yaşar Çelik Çok Programlı Anadolu Lisesi Öğretmenlerinin yönetmenliğinde hazırlandı.
Yeniçağa İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet KAVUNCU’nun da katıldığı değerlendirme ve iyileştirme çalıştayında Okul Müdürü İlknur PINARCI ve Edebiyat öğretmeni Mehmet DENİZ film hakkında bilgilendirmeler yaptılar. Yeniçağa kaymakamlığı tarafından desteklenen Dönüş 2023 isimli Kısa Filmin oyuncuları öğrenciler Yusuf BENLİOĞLU ve Ömer Yahya YAŞAR da gösterimde hazır bulundular. Gazetecilik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Selami ÖZSOY, Radyo Televizyon ve Sinema Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Derya ÇETİN ve Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Arş. Gör. Mahmut Rıfkı ÜNAL kısa film hakkında danışmanlık desteğinde bulundular.