Duayen gazeteci Levent Eke’den muhteşem bir söyleşi etkinliği: KAMU ve ÖZEL SEKTÖRDE İLETİŞİM

23 Ocak 2024 Salı

Duayen gazeteci Levent Eke’den muhteşem bir söyleşi etkinliği: KAMU ve ÖZEL SEKTÖRDE İLETİŞİM
STRATEJİLERİ VE UYGULAMALARI Moderatör: Dr. Öğr. Üyesi Vacit Ertan Yılmaz
Üniversitemizin 100. Yıl Etkinlikleri kapsamında, Kamuda ve Özel Sektörde İletişim Stratejileri ve Uygulamaları Konferansı düzenlendi. Program başlarken Dr. Öğr. Üyesi Vacit Ertan Yılmaz açılış konuşması yaptı. Ardından Levent Eke, Kamuda ve Özel Sektörde İletişim Stratejileri ve Uygulamalarını anlattı. Levent Eke, alanında değerli bilgileri paylaşırken zaman zaman geçmişte gazetecilik yaptığı dönemlere ait kıymetli anılarını da paylaştı. Sürükleyici anılarıyla gençlerimize yol gösterici tavsiyelerde bulunan Levent Eke, bu yararlı söyleşide öğrencilerimizden gelen soruları memnuniyetle yanıtladı. Duayen gazeteci Levent Eke’ye Teşekkür Belgesi takdim edildi. Söyleşiyi organize eden fakültemiz Dr. Öğr. Üyesi Vacit Ertan Yılmaz ve tüm emeği geçenlere de çok teşekkür ediyoruz.