Sınav Programı Hazırlama Komisyonu 2023-2024 Güz Dönemi Final sınavları öncesi bir kez daha toplandı!

23 Ocak 2024 Salı

Fakültemizde 2023-2024 Güz dönemi final sınavlarının sorunsuz şekilde yürütülmesini sağlamak amacıyla Sınav Programı Hazırlama Komisyonu bir toplantı gerçekleştirdi. Komisyonu Başkanı Doç. Dr. Ayhan Küngerü'nün önderliğindeki toplantıda, gözetmenlik görevleri, fakülte dışından katılım gösteren akademisyenler ve sınav sürecinin iyileştirilmesine yönelik stratejik planlar ele alındı.

Toplantıda, gözetmenlikler için yeni düzenlemeler yapılması ve dışarıdan gelen hocaların koordinasyonu gibi konuların yanı sıra, geçmiş dönem sınavlarında karşılaşılan sorunlara yönelik çözümler geliştirildi. Ayrıca, bütünleme sınavlarına ilişkin kararlar alındı.
Katılımcılar arasında; Doç. Dr. Ayhan Küngerü, Arş. Gör. Selin Akınç Akpınar, Arş. Gör. Sadullah M. Bağ, Arş. Gör. Merve Diltemiz Mol, Edanur Aktaş, Altuğ Karaaslan ve Hakan Tanrıverdi yer aldı. Komisyon, öğrencilerin ve öğretim görevlilerinin sınav dönemini en verimli şekilde geçirmeleri için gerekli adımların atılmasını sağlamak üzere toplandı.
Bu toplantı ile komisyonumuz, final sınavlarının düzenlenmesi konusunda şeffaf ve etkin bir yaklaşım sergileyerek fakültenin beklentilerini karşılamayı hedefliyor.