Sektör Paydaşlarımız ve Fakültemiz Müfredat Geliştirme Komisyonu arasında bir toplantı gerçekleştirildi.

16 Şubat 2024 Cuma

2023-2024-Bahar Dönemi öncesinde gerçekleştirilen toplantıda Fakültemiz Müfredat Geliştirme Komisyonu Üyesi Bölüm Temsilcileri Sektör Dış Paydaşlarımıza eğitim öğretim yapılanmamız hakkında sunumlar yaptılar. Sunumlardan sonra toplantıya katılan Sektör Temsilcileri; Bolu Gazeteciler Cemiyeti başkanı Mert Minisker ve İhlas Haber Ajansı Üst Düzey Yöneticisi Özgür Yorul günümüz İletişim Sektörünün güncel dinamiklerine uygun müfredat geliştirme çalışmalarında bizlere ışık tutan önemli konulara değindiler. Öğrencilerimizin iletişim sektörüne hazırlanma aşamasında özellikle uygulamalı proje derslerinde saha çalışması gerçekleştirmelerinin önemi vurgulandı. Ayrıca sektör temsilcisi dış paydaşlarımız teknolojik gelişmelerin sonucunda, günümüzde artık tek bir kişinin koskoca bir TV platformunu yönetebileceğini ifade ettiler. Son yıllarda iletişim sektöründeki teknolojik ve güncel uygulamaları kullanmakta olan dış paydaşlarımız, toplantı sonunda sektör odaklı bir eğitim öğretim vizyonunu benimsemiş olan fakültemize canı gönülden rehberlik edeceklerini, ayrıca kalite hedeflerimizde; İLEDAK akreditasyonuna hazırlık süreçlerimizde atacağımız adımlarda da her zaman yanımızda olacaklarını belirttiler.