2024 Bahar Dönemi Öncesi Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi İletişim Fakültesi Olağan Fakülte Akademik Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi.

17 Şubat 2024 Cumartesi

2024-Bahar Dönemi öncesinde gerçekleştirilen Fakültemiz Akademik Genel Kurul toplantısı Bahar dönemi lisans ve lisansüstü derslerimizin planlanmasında görev alan öğretim elemanlarımıza teşekkür konuşması ile başladı. Netleşen ders programları kapsamında bu dönem tüm akademik personelimizin ofis danışmanlık saatleri de tespit edildi. Ardından İLEDAK Akreditasyon sürecinde hazırlık aşamasında incelenen ölçütler arasında önemli yer tutan derslerimizin işenişinde sektör odaklı projeler ve konuların ele alınmasına değinildi. Bu sektörel yaklaşım çerçevesinde dün gerçekleştirilen Dış Paydaş Toplantısından yararlı notlar, verimli çıktılar da yine toplantımız sırasında fakültemiz öğretim elemanlarına aktarıldı. Ayrıca Güz dönemi sonunda web sitemizde ve çeşitli etkili iletişim mecralarında paylaşılan Ders/öğretim üyesi değerlendirme anketlerinin sonuçları masaya yatırıldı. Fakültemiz öğretim üyelerinin bu anket sonuçlarından çıkan verilerine dayanarak gelişmeye açık yönlerin tespit edilmesi ve gerekli iyileşmelerin sağlanmasının önemine vurgu yapıldı. Bahar döneminde akademik personelimizin haber niteliği taşıyan her türden kişisel, ortak yayın, ödül vb. başarı bilgilerinin fakültemiz ve Üniversitemizin tanıtımına dönük olarak kullanılmasının önemine değinildi. Son olarak dilekler ve öneriler ele alınarak tüm İLEF ailesi olarak bahar döneminin hayırlara vesile olması temenni edildi.
2023-2024 Bahar Dönemi Öncesi İletişim Fakültesi Akademik Genel Kurul Toplantısı-20240216_160003-Toplantı Kaydı.mp4 (sharepoint.com)