2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK PERSONEL MEMNUNİYET ANKETİNDEN ÇIKAN GELİŞTİRMEYE AÇIK YANLAR, İYİLEŞTİRME EYLEM PLANI OLUŞTURMA TOPLANTISI

03 Nisan 2024 Çarşamba

Bu toplantı Fakülte akademik genişletişmiş kurul toplantısı olarak kurgulanmıştır. Üniversitemiz Kalite Biriminin gerçekleştirmiş olduğu memnuniyet anketleri ve bu anketlerden çıkan geliştirmeye açık yanlar ile ilgili açıklamalarla başlatılan toplantının gündem maddesi akademik kategorideki memnuniyet anketlerinden çıkan gelişmeye açık yanları ele alınması olmuştur. Bu minvalde aşağıda detaylandırılan Sorun, Sorunun Kayağı (ishikawa analizleri) ve de çözüm önerileri toplantı sırasında öğretim elemanlarımızın beyanları ile oluşturulmuştur. Bu çözümler ile ilgili eylem planı da oluşturulmuş olup, bu çözüm faaliyetlerinin de azami 3 ay zarfında tamamlanması planlanmaktadır. Yapılan toplantı ve bu toplantının çıktılarını ihtiva eden ishikawa analizine aşağıdaki linklerden erişebilirsiniz.
İshikawa analizi Akademik Anketden çıkan GA
TUTANAK Anketler Akademik Kategori genişletilmiş Toplantısı 02 04 2024 16 00