İletişim fakültesinde akademik performans ödülleri verildi.

26 Haziran 2024 Çarşamba

Moral, Motivasyon ve Ödül Komisyonu tarafından organize edilen İLEF AKADEMİK 2024 ÖDÜLLERİ Sahiplerini buldu. 2023-2024 Akademik yılı ders değerlendirme anket sonuçları ve çeşitli kategorilerde Akademik Performans Başarı ve Teşekkür belgeleri, tebrik ve kutlama ile sahiplerine takdim edildi.
Buluşmanın açılışında söz alan Dekan Tandırlı öğrenci ve sektör odaklı iletişim eğitim-öğretimine dikkati çekti. Verimli geçen akademik yılın genel değerlendirmesinin ardından “İLEF Ailesi” olabilmenin manevi gücünü, mutlak motivasyon ve başarıya etkisini dile getirdi.
İlki gerçekleştirilen ödül takdim ve akademik yıla veda buluşmasının konuğu sektör dış paydaşımız Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mert Minisker akreditasyon adayı fakültemize sektör odaklılıkta tam destek sunacağını belirtti.
Buluşmada ödül alan görevlendirmeli öğretim üyelerimiz Fakültemizde elde etmiş oldukları başarılarını, onlara sunulmuş olan huzurlu ve elverişli eğitim-öğretim ortamının sunulmasına bağlı olduğunu belirttiler. Fakültenin akademik ve idari yönetimine teşekkür ettiler.
Ödül alan diğer kadrolu öğretim üyelerimiz ise bu buluşmaların motivasyonlarının arttırdıklarının altını çizerek daha sık yüz yüze bir araya gelmeyi arzu ettiklerini belirttiler.
İLEF AKADEMİK 2024 ÖDÜLLERİ ve 2023-2024 akademik yılına veda buluşmasına, Dış Paydaşımız Mert Minisker, Kadrolu ve görevlendirmeli öğretim üyelerimiz, idari personelimiz katılım sağladırlar. Başarı ve Teşekkür Belgelerinin takdimi sonrası etkinlik sona erdi.