Bolu Gazeteciler Cemiyetine Önemli Ziyaret

14 Ağustos 2024 Çarşamba

Akademi-Sektör İş Birliği Güzel Sonuçlar Ortaya Çıkaracak.
Haber: TV Bolu (www.tvbolu.com.tr)
Bolu Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret eden Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emre Tandırlı, fakülte olarak dış paydaşlarına büyük önem verdiklerini belirterek, akademi ve sektör iş birliğinin güzel sonuçlar ortaya çıkaracağını söyledi.
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi İleşitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emre Tandırlı, Bolu Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti. Ziyarette BGC Başkanı Mert Minisker, yönetim kurulu üyeleri ve basın mensuplarıyla bir araya gelen Dekan Tandırlı, akademi sektör işbirliğinin önemine değinerek, BAİBÜ İletişim Fakültesi'nin sektördeki en büyük dış paydaşının Bolu Gazeteciler Cemiyeti olduğunu belirtti.  Fakülte olarak öğrencilerini en donanımlı şekilde mezun etmek istediklerini ifade eden Tandırlı, “Bolu Gazeteciler Cemiyeti'nde olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Fakülte olarak dış paydaşlarımıza büyük önem veriyoruz. Bu anlamda Bolu Gazeteciler Cemiyeti'mizi de en büyük dış paydaşımız olarak görüyoruz. Öğrencilerimizin basın sektöründe önemli yerlerde görev alması, bizim için çok önemli. Bu da sektörel tecrübe gerektiriyor. Bu anlamda Bolu Gazeteciler Cemiyeti her zaman yanımızda. Bundan sonra fakültemiz ve cemiyetimiz çok daha fazla ortak proje üretecek, çok daha fazla iş birliği içerisinde olacak” dedi.
Ziyarette, Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mert Minisker, kendisinin de iletişim fakültesi mezunu bir basın mensubu olduğunu hatırlatarak, ileride basın sektöründe çalışanların büyük kısmının iletişim fakültesi mezunu olacağını belirtti. BAİBÜ İletişim Fakültesi'nin sektörde adından söz edilen bir okul olması için her türlü iş birliğine hazır olduklarını söyleyerek, “Sayın Dekanımızı cemiyetimizde ağırlamaktan dolayı mutluyuz. Ben de bir iletişim mezunu olarak, akademi- sektör iş birliğinin ne kadar önemli olduğunu çok iyi biliyorum. Saha deneyimi ve tecrübesi bu  sektörün  olmazsa olmazıdır. O yüzden Bolu Gazeteciler Cemiyeti olarak, BAİBÜ İlef'li kardeşlerimizle her zaman iletişim içerisindeyiz. Hevesli ve istekli olanlara kendi kuruluşlarımızda staj imkanı tanıyoruz. Sektör içersinde, sektörü yaşayarak, tanıyarak mesleklerini öğreniyorlar. Bu gerçekten çok önemli. Değerli Dekanımızın da dediği gibi ileride cemiyetimiz ve fakültemiz iş birliğinde önemli projeleri de hayata geçireceğiz İnşallah” ifadelerini kullandı.