Yükseköğretim Kalite Kurulu Ziyareti

25 Eylül 2024 Çarşamba

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi İletişim Fakültesi ve Sektör Paydaşı EBSCO'dan Yükseköğretim Kalite Kuruluna Ziyaret gerçekleştirdi
Haber: Gizem Aytekin
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emre Tandırlı ve Halkla İlişkiler ve Tanırım Bölümü Sektör paydaşı EBCSO Ankara Bölge Yöneticisi Ufuk Akdemir, Yükseköğretim Kalite Kurulu Başkanı, Prof. Dr. Ümit Kocabıçak hocamıza ziyaret gerçekleştirdiler. Ziyaret sırasında, Dekan Tandırlı İLAD/İLEDAK Akreditasyonu ile bilgi verdi. Kurum içi KYS ÖZAK ve KYS İş Akış sistemini tanıttı. Sektör paydaşımız Akdemir, EBSCO ile ilgili bilgi verdi, özellikle Fakültemizin faydalanmakta olduğu dijital veri tabanı ve dokümantasyon kalitesinin artırılmasındaki teknolojik avantajlarına vurgu yaptı. YÖKAK Başkanı Kocanbıçak tüm bu çalışmaları desteklediğini, takdir ettiğini belirterek kalite ile ilgili yenilikçi bu ve benzeri uygulama ve sistemleri aktif bir şekilde kullanmanın artık dijital çağda kaçınılmak olduğunu ifade etti. Son olarak Dekan Tandırlı 17-19 Ekim 2024 tarihlerinde Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilecek 32. İLDEK Dekanlar Konseyi Toplantısının davetiyesi YÖKAK Başkanı Prof. Dr. Ümit Kocabıçak’a takdim etti.