Grafik Tasarım Öğrenci Sergisi

22 Ocak 2024 Pazartesi

2023-2024 Eğitim Öğretim Sezonu açılışına özel BAİBÜ İletişim Fakültesi Giriş Holünde 02 Ekim Pazartesi günü 2023 saat 14:00 de "grafik tasarım öğrenci sergisi açıldı.
Sergi küratörü Öğr. Gör. Bahar AKBULAK sergiyi ziyaret eden Rektör hocamız Prof. Dr. Mustafa ALİŞARLI, Rektör Yardımcısı hocamız Prof. Dr. Samettin GÜNDÜZ’e, beraberlerindeki bilim temsilcilerine sergi ile ilgili bilgi verdi. Öğr. Gör. Bahar AKBULAK ayrıca, tüm davetlilere öğrencilerimizin eğitimleri bu çalışmaların üretim süreçleri hakkında detaylı bilgiler aktardı. 2023 - 2024 Akademik yılı açılışı öğrenci sergimiz tüm davetlilerce büyük bir ilgi gördü. Rektörlük ve beraberindeki birimlerle birlikte ayrıca fakültemiz dersliklerinde incelemeler gerçekleştirildi. Rektörlük ve beraberindeki birimlerle birlikte akreditasyona hazırlık süreci öngörüsü ile TV stüdyomuzda incelemeler gerçekleştirildi.  Açılış davetimize katılan Rektör hocamız Prof. Dr. Mustafa ALİŞARLI’ya, Rektör Yardımcısı hocamız Prof. Dr. Samettin GÜNDÜZ’e, sergi küratörlümüz Öğr. Gör. Bahar ALBUDAK’a, birbirinden güzel çalışmaların sahibi sevgili öğrencilerimize,  emeği geçenlere ve tüm İLEF ailesine şükranlarımızı sunarız. 2023 - 2024 AKADEMİK YILIMIZ HAYIRLI OLSUN.