KADİM KOMŞUMUZLA DOSTLUK SOHBETLERİ

22 Ocak 2024 Pazartesi

Erasmus+ öğretim üyesi değişim programı çerçevesinde Fakültemize gelen konuklarımıza dekanlığımızda «Hoş Geldin» ağırlaması gerçekleştirildi.
Yunanistan’ın Kefalonia Bölgesinde (Adasında) bulunan İonia Üniversitesi İletişim Fakültesi, Dijital Medya ve İletişim Bölümü Öğretim Üyesi Evangelina PARİSİ ve kızı Marilena KALAFATİ, Gazetecili Bölüm başkanımız Prof. Dr. Selami ÖZSOY ve fakültemiz Erasmus Koordinatörü Öğr. Gör. Dr. Fatma AKAR’ın da katılımı ile Dekanlığımızda ağırlandı. Ağırlama sırasında günümüz dijital medya mecraları, yeni iletişim olanakları, sonrasında Türk, Yunan dostluğu, ortak kültürü ve gelenekleri hakkında bilgi alışverişi sağlandı. Dostane bir sohbete dönüşen görüşmede esprili ortak kültürel noktaların yakalanması ile eğlenceli anlar yaşandı. Bol kahkahalı görüşmenin ağırlıklı olarak Yunanca ve Türkçe, çok az bir oranda da İngilizce dilinde gerçekleşmesi dikkatlerden kaçmadı.