İİBF'ye Hayırlı Olsun Ziyareti

22 Ocak 2024 Pazartesi

İletişim Fakültesinden İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi. BAİBÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığına atanan Prof. Dr. Rahmi YÜCEL hocamıza hayırlı olsun ziyaretine İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emre TANDIRLI, eşi Dilek TANDIRLI, Fakültemiz Gazetecilik Bölüm başkanı Prof. Dr. Selami ÖZSOY ve Fakültemiz sekreteri Hayrettin KARATAŞ'ın eşlik etti. Ziyaret sırasında iki fakülte arasında kurulabilecek eğitim ve öğretim iş birlikleri üzerinde değerlendirmeler ve karşılıklı fikir alış verişleri gerçekleştirildi. Görüşmede İBBF Dekanı Prof. Dr. Rahmi YÜCEL’e İİBF Dekan yardımcısı Prof. Dr. Yaşar Ayyıldız, Doç.Dr. Cengizhan Yıldırım ve İİBF Maliye bölümü öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Serdar ŞAHİN elik ettiler.