Akreditasyon Hazırlıkları Tanıtım Videomuz Yayınlandı

23 Ocak 2024 Salı

"Bugünü kurtarmak için değil, geleceği kaliteli inşa etmek, geleceğin daha da güçlü Türkiye’sinin başarılı iletişimcilerini yetiştirmek için çalışıyoruz. Ülkemizi ileriye taşıyacak teknolojinin, kalitenin ve standartların çizgisini belirlemek için akreditasyon değerlendirme sürecine hazırlanıyoruz. Fakülte olarak bu büyük sorumluluğun bilinciyle akreditasyon sürecine girmiş bulunuyoruz. Sürekli gelişen bir dünyada, acımasız bir rekabet ortamında, yenilikçi, inovatif bir yaklaşımla, verdiğimiz eğitimin kalitesini sürekli arttırmak için çalışıyoruz."

Akreditasyon tanıtım videomuzu hazırlayan Yönetmen Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Derya Çetin’e, 1. Kameraman Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Arş. Gör. Mahmut Rıfkı Ünal’a, 2. Kamerama ve Kurguda Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Öğrencisi Shatha AL-Ashwal’e emeklerinden dolayı çok teşekkür ederim.

Akreditasyona hazırlık tanıtım videomuzu bu linkten izleyebilirsiniz.