Sınav Programı Hazırlama Komisyonu Toplandı

23 Ocak 2024 Salı

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi İletişim Fakültesi Sınav Programı Hazırlama Komisyonu, final sınavlarının düzenlenmesine yönelik bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantının ana gündem maddesi, yaklaşan final sınavlarının programını oluşturmak ve önceki sınav dönemlerinden çıkan sorunlara çözümler bulmaktı.
Komisyon Başkanı Doç. Dr. Ayhan Küngerü'nün yönetiminde, Arş. Gör. Sadullah M. Bağ, Arş. Gör. Mahmut Rıfkı Ünal, Özlem Özdemir, Altuğ Karaaslan, Hakan Tanrıverdi ve Özer Bayram'ın katılımıyla, sınav süreçlerinin düzenlenmesi ve sınav kuralları konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.
Toplantıda, öğrenciler ve akademik personel için daha verimli bir sınav haftasının oluşmasında önemli rol oynayan konular ele alındı. Alınan kararlar neticesinde oluşturulan sınav programı, en kısa zamanda öğrencilerin erişimine sunulacaktır.