Radyo atölyesine başvuran öğrencilerimiz ile mülakatlar tamamlandı!

23 Ocak 2024 Salı

Fakültemiz, öğrencilerin radyo yayıncılığı konusunda deneyim kazanmalarını sağlayacak olan Radyo Atölyesi için mülakat sürecini tamamladı. Atölye çalışmalarına katılacak öğrenciler, başvuru sahipleri arasından belirlenen kriterlere göre ve gerçekleştirilen mülakatlar sonucunda seçilecek.

Değerlendirme komisyonunda görev alan Doç. Dr. Ayhan Küngerü, Arş. Gör. Sadullah M. Bağ ve Arş. Gör. Mahmut Rıfkı Ünal, adayları iletişim ve sunuş becerileri, üretkenlik ve teknik bilgi alanlarında değerlendirdi. Seçilen öğrenciler, Radyo Atölyesi'nde canlı yayınlar yapma, radyo içeriği üretme ve ses teknolojilerini kullanma konularında kendilerini yetiştirecekler.
Bu atölye, İletişim Fakültesi'nin öğrencilere pratik beceriler kazandırma ve medya sektörüne hazırlama misyonunun bir parçası olarak kuruldu. Radyo Atölyesi'ne katılmaya hak kazanan öğrencilerin listesi, fakülte internet sitesi web sitesinde duyurulacak.