2023-2024 Güz dönemi dekan öğrenci buluşmasının ikincisi gerçekleştirildi.

23 Ocak 2024 Salı

İletişim Fakültesi öğrencilerimizin büyük bir ilgi ve yoğun bir katılım gösterdiği dekan öğrenci buluşmasının ana gündemi; geçen haftalarda Üniversitemizde uygulanan öğrenci memnuniyet anketinin sonuçları ve fakültemiz nezdinde bu anketlerden yola çıkılarak oluşturulacak çözüm eylem planları oldu.

İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emre Tandırlı dekan öğrenci buluşmasına Bahar dönemi için planlanan kalite odaklı yenilikçi projelerini anlatarak başladı. Ardından İLEDAK akreditasyon sürecine hazırlık çalışmalarından söz eden Dekan Tandırlı, dönem başı itibarı ile gerçekleştirilen faaliyetler, etkinlikler vb. haber ve duyuru içeriklerinin kayıt altına alınıp yayınlanması hakkında bilgi vererek rekabet ortamı içinde görünürlüğün git gide daha da önem kazandığına vurgu yaptı.
Ayrıca BAİBÜ İLEF İG 1. Uluslararası Dijital Dönüşüm ve Yeni Medya Sempozyumu, yönetsel süreçte tasarım odaklı düşünme yaklaşımı, tasarım ve tanıtım ekibinin faaliyetleri, fakülte web sitesindeki zengin ve güncel içeriklerin sağlanması hedefleri buluşmanın gündem maddeleri arasındaydı.
Fakültenin kurumsal sosyal medya yönetim anlayışı, sosyal medya yönetimi danışmanlık hizmetleri, dış paydaşlar, sektör odaklı eğitim öğretim vizyonu detayları ile ele alındı.
Ayrıca teknoloji ve uygulama odaklı çalışmaların geliştirilmesine yönelik yenilikçi projeler, sosyal ve kültürel faaliyetlerin arttırılması, staj imkanının yeniden sağlanabilmesi gibi konular da fakültenin gelişmeye açık yönleri arasında tespit edildi.
Son olarak da empati İLEF iletişim platformunun geldiği nokta, öğrenci odaklı yararları ve anket sonuçları buluşmanın son gündemi oldu.