MÜDJE! RADYO ÜNİ14 CANLI YAYINLA ARTIK WEB'DE!

24 Ocak 2024 Çarşamba

96.1 frekansından yayınlanan Fakültemizin radyosu RADYO- ÜNİ14 artık web sitemizden de canlı olarak dinlenebilecek.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencilerinin uygulama yapabilecekleri ayrıca Üniversitemizin sosyal, kültürel, eğitsel faaliyetlerinin halkla buluşturulması için kurulan Radyo Üni14, FM 96.1 frekansından 14 Ocak 2021 tarihinde deneme yayınlarına başlamıştı. Radyomuzun Radyouni14 (radyo.ibu.edu.tr) web sitesi üzerinden yayın yapabilmesi içinde gerekli alt yapı çalışmaları tamamlanmış, deneme yayınları yapılmaktaydı. Ancak bir süredir sunucu kaynaklı teknik arızalar nedeni ile yayınlarda aksaklıklar oluşmaktaydı.

Konu ile ilgili dönütler üzerinde teknik onarımlar bugün tamamlanarak RADYO-ÜNİ14 sitemiz üzerinden canlı yayınlarına başladı.

Hayırlı uğurlu olsun.