Dijitalde Gelecek Söyleşi Kamil Keleş, Ayhan Karaman

23 Mart 2024 Cumartesi

Fakültemiz Öğrenci Topluluklarından Evrensel Medya Topluluğu tarafından organize edilen bugünkü etkinliğimize Konuklarımız Kamil keleş ve Ayhan Karaman günümüz yeni medyasında görünür olma ve öne plana çıkma hedefleri doğrultusunda uygulanan stratejileri, ayrıca teknolojik olanaklarla ticari başarı elde etmede kullanıcı deneyimi odaklı yaklaşımları ele aldılar.  Kullanıcıların rağbetini arttıran AR uygulaması ve ticarette büyüme trendleri üzerine konuşmalar sürdürüldü. Öğrencilerimize sektörün içinden çok kıymetli tavsilerde bulunuldu. Son olarak Sakıp Sabancı’nın Her şeyin bir azını, Bir şeyin her şeyini bilmek gerekir sözü ile son bulan etkinlikte evrensem medya topluluğumuzu ve kendini etiketleyen 5 kişiye meta eğitimi seti verileceği söylendi.