Fakültemiz 2023-2024 Mezunlarını verdi.

01 Haziran 2024 Cumartesi

Mezuniyet töreni öncesinde Kongre Merkezi Bordo Salonun girişindeki Fuaye alanında Üniversitemiz İletişim Fakültesi son sınıf öğrencilerinin, Grafik Tasarım dersi kapsamında hazırladıkları çalışmalardan hazırladıkları mezuniyet sergisi, Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’nın katılımıyla açıldı.

Haber: ibuajanda, köroğlu TV

Öğr. Gör. Bahar Akbulak’ın yürütücülüğünde Gazetecilik, Radyo Televizyon ve Sinema ile Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü son sınıf öğrencileri tarafından hazırlandı. Sergide; farklı temalarla üretilmiş yapay zeka, artırılmış gerçeklik desteği ile birlikte dijital sanat, kolaj ve film afişlerinin yer aldığı 66 eser yer aldı.
Ardından törene geçildi. Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, İletişim Fakültesi mezuniyet törenine Rekörümüz Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Dekanımız Prof. Dr. Emre Tandırlı, akademisyenler, mezun öğrenciler ve veliler katıldı. Katılım yoğundu.

Fakülte Derece Alan Öğrenciler plaketlerini ve başarı belgelerini aldılar. Mezuniyet kütüğüne plaka çakıldı. İletişim Yemini Gazetecilik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Selami Özsoy ettirdi. Kep atma ile tören sona erdi.