Fakültemiz ve EBSCO arasında iş birliği portokolü yapıldı.

01 Haziran 2024 Cumartesi

EBSCO, araştırma veri tabanları, e-dergi ve e-paket abonelik yönetimi, kitap koleksiyonu geliştirme ve satın alma yönetimi sunan lider sağlayıcı ve dünya çapında üniversiteler, hastaneler, şirketler, devlet kurumları, K12 okulları ve halk kütüphaneleri için ana bir kütüphane teknolojisi, e-kitap ve klinik karar çözümleri sağlayıcısıdır.

Kullanıcılar açık erişim içeriği aramak ve kullanmak ve bağlı kuruluşları aracılığıyla sağlanan ek yayınlara bağlanmak için EBSCO Essentials'a erişebilir.
EBSCO Information Servise; dijital dokümantason e kitap makale bildiri tez ... derleme hizmetlerinden Ufuk Akdemir ile önemli bir iş birliği sağlandı. Fakültemizin ürünleri artık milyonlar tarafından görüntülenebilecek okunabilecek;

Tutkumuz, gururumuz Fakültemiz İletişim Araşrımaları Dergisi AKAR ve yine fakültemizin gururu Sempozyumumuzun Özet bildiri ve tam metin bildiri kitaplarımızı inşallah EBSCO üzerinden milyonlarca araştırmacı ve okur ile buluşturmayı hedefliyoruz.

Paydaş toplantımız ve iş birliği protokolümüzün yerek basından haberi için buraya

yada alttaki linke tıklayabilirsiniz.