İLDEK İletişim Fakülteleri Dekanlar Konseyi Çalıştayına geri sayım başladı.

15 Ekim 2024 Salı

İLDEK İletişim Fakülteleri Dekanlar Konseyi Çalıştayına geri sayım başladı.
İletişim Fakülteleri Deknaları Konseyi kısaca İLDEK olarak adalandırılmatadır. Üyeleri Türkiye, KKTC, Kırgızıstan'da bulunan iletişim fakültesi deknalarından oluşmaktadır. İletişim Fakülteleri Dekanları 2000 yılından beri bir iletişim fakültesi dekanlığının ev sahipliğinde yılda en az bri kez bir araya glemektedirler. Bu toplantılar Çalıştay niteliğinde olup, iletişim fakültelerinn genel durumu, kalite yönetimleri, ön görülen iyleştirme çalışmaları ele alınmaktadır. İLDEK Çalıştaylarının pek çok paydaşı bulunmaktadır. YÖKAK tarafından yetkilendirilmiş akreditasyon kuruluğu İLAD/İLEDAK RATEM bu paydaşların en başlıcalarıdır.
17-19 Ekim 2024 tarihlerin de Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi İletişim Fakültesi ev sahipliğinde gerçekleşecek olan toplantıda sizleri de aramızda görmekten onur duyaraız.