ORYANTASYON GÜNLERİ BAŞLIYOR!

22 Eylül 2024 Pazar

ORYANTASYON GÜNLERİ BAŞLIYOR! 1-2-3-4-EKİM 2024 Tarihlerinde her gün saat 14:00 de sizleri konferans slonumuza bekliyoruz.

Gazetecilik Bölümü Oryantasyon Programı 1 Ekim 2024 İletişim BAİBÜ Fakültesi konferans salonunda!

Gazetecilik Bölümü'nün tanıtımı,
Üniversitenin imkânları,
öğrencilerin hakları ve dikkat
edilmesi gereken hususlar
hakkında bilgilendirmeler.

Doğa Yürüyüşü
Kampüsün ormanında kısa bir
gezinti; gezinti sırasında araştırma görevlileri ile bölüm öğrencileri arasında kaynaşma ve tecrübe paylaşımları.
📌 Toplanma: Fakülte Binası Önü

Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Oryantasyon Programı 2 Ekim 2024 İletişim BAİBÜ Fakültesi konferans salonunda!

Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Oryantasyonu: Bölümün tanıtımı, Üniversitenin imkânları, öğrencilerin hakları ve dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında bilgilendirmeler.: Fakültenin Tanıtımı

İnteraktif Öğrenci Etkinliği
Öğrencilerin İletişim Fakültesi'nden
beklentileri, alana olan
hâkimiyetleri gibi konularda
katılımlarını sağlayacak interaktif
bir etkinlik.
📌 İletişim Fakültesi Seminer Salonu

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Oryantasyon Programı 3 Ekim 2024 İletişim BAİBÜ Fakültesi konferans salonunda!

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Oryantasyonu: Bölümün tanıtımı, Üniversitenin imkânları, öğrencilerin hakları ve dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında bilgilendirmeler.

Çay Kahve ve Sohbet Etkinliği
Öğretim üyeleri ve asistanlarla
tanışma ve sohbet etkinliği;
Üniversitenin genel tanıtımı,
Sorusu olan öğrencilerin
sorularını yanıtlama fırsatı.
📌 İletişim Fakültesi Seminer Salonu

Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Oryantasyon Programı 4 Ekim 2024 İletişim BAİBÜ Fakültesi konferans salonunda!

Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Oryantasyonu: Bölümün tanıtımı, Üniversitenin imkânları, öğrencilerin hakları ve dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında bilgilendirmeler.

Fakültemizin Atölyeleri
Stüdyo, Laboratuvar ve Atölye imkanları hakkında bilgilendirme, öğrencilerin ilgi alanlarını tanıma etkinliği. Genel bilgilendirmeler.
Fakültemizde tasarım çalışmaları bakımından sunulan imkanlar
📌 İletişim Atölyesi